Nodig | Aantal | Uitleg |
---|---|---|
Bananen | 3 | Verwarm de oven op 170 graden |
Amandelmeel | 150 gram | Meng alle ingrediënten in enkele seconden tot een glad beslag |
Bakpoeder | 1,5 theelepel | Vet een cakevorm in |
Eieren | 3 | Giet het mengsel in de vorm |
Zout | Snufje | Zet het mengsel in de oven en bak het in 55 min. gaar |
Honing | 2 eetlepels | Haal het brood uit de oven |
Noten | 1 hand | Wanneer afgekoeld, snijd het dan in plakken |
Kaneel | Snufje | Genieten maar! |
Nodig | Aantal | Uitleg |
---|---|---|
Grote koolraap | 1 | Verwarm de oven op 220 graden |
Oliefolie/kokosolie | Bodempje | Snij de koolraap in dunne friet |
Tijm | 1 theelepel | Smeer de friet in met olie-/kokosolie |
Dragon | 1 theelepel | Verdeel gelijkmatig over de bakplaat |
Paprikapoeder | 1 theelepel | Bestrooi de koolraap met tijm, dragon, paprikapoeder en peper |
Peper | Snufje | Bak de friet in 20 minuten goudbruin (draai na 10 min. om) |
Zeezout | Snufje | Klaar? Bestrooi met zeezout en versnipperde selderij |
Selderij | Paar stukjes | Genieten maar! |
Nodig | Aantal | Uitleg |
---|---|---|
Tonijn op olijfolie | 2 blikjes | Giet de olijfolie uit de tonijn |
Mayonaise | 3 eetlepels | Meng de tonijn met de mayo en cornichons |
Cornichons | 10 in stukjes | Breng op smaak met peper, zout en citroensap |
Peper | Snufje | Voeg eventueel extra mayonaise toe |
Zout | Snufje | |
Citroensap | Kneepje |
Nodig | Aantal | Uitleg |
---|---|---|
Stronk andijvie | 1 | Snijd de bloemkool in roosjes |
Bloemkool | 300 gram | Kook de bloemkool 10 minuten voor |
Geraspte kaas 30+ | 50 gram | Bak de spekjes, zonder extra vet |
Hüttenkäse | 1 eetlepel | Doe de bloemkool in een grote pan |
Nootmuskaat | Snufje | Voeg de kaas, spekjes (met vocht), hüttenkäse en nootmuskaat toe en pureer |
Magere spekjes | 250 gram | Voeg gesneden en gewassen andijvie toe, roer door en breng op smaak met peper |