ProvideCareMieke

 

Wat kost PowerSlim?

Natuurlijk geen onbelangrijke vraag maar per persoon zal dit variëren. Het is  afhankelijk van je startgewicht, het aantal kilo's dat je wil verliezen , het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. 

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ongeveer €2,56. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase waarin je zit heb je 3 tot 5 producten per dag nodig. Door bijvoorbeeld  je werk en of activiteiten kan het ook zijn dat je zes momenten nodig hebt. Gemiddeld kom je tussen de €12,50 en €15,- per dag uit in de eerste fase. Gemiddeld is dit tussen de €80,- en €100,- per week. 

Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt. Deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. In elke volgende fase bouw je het aantal PowerSlim producten af en uiteindelijk ga je over naar normale voeding. De duur van elke fase hangt af van je doelstelling en het resultaat. Hoe meer kilo's je kwijt bent hoe goedkoper het wordt!

Beginnen met het starterspakket

Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 tot 10 dagen a €159,-. Dit starterspakket bevat tevens een kookboek waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken.

Ik begeleid je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. 

Meer informatie? Check de site http://www.powerslim.nl