ProvideCareMieke

 

 

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Mieke Smeets Flupsen en ik ben al jaren verpleegkundige. Naast mijn werk als ambulanceverpleegkundige heb ik een aantal opleidingen gevolgd om te zijn wie ik nu ben. Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en ben altijd op zoek naar nieuwe prikkels.

Ik vind het prettig om mijn horizon te blijven verbreden. Niet alleen in mijn werk maar ook in mijn vrije tijd zoek ik graag naar vernieuwing en verdieping. Voeding, bewegen en genieten van de natuur in het hier en nu zijn belangrijke ingrediënten voor mij. Evenals motiveren en enthousiasmeren. Op deze manier probeer ik in balans te blijven en start ik iedere dag weer met veel plezier en energie. Het houdt me fit en alert om alle ballen hoog te houden!

Hoe is ProvideCareMieke ontstaan?

Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met behoud van mijn gewicht. In mijn huidige werk als ambulanceverpleegkundige valt dat niet altijd mee. Door het onregelmatig werken lukte het mij niet altijd om de juiste balans te vinden. Werk, familie, vrienden en vriendinnen, voldoende rust, bewegen en gezond eten... begin er maar aan!

Mijn eigen ervaring met het PowerSlim programma

Na zelf het PowerSlim programma gevolgd te hebben, heb ik het effect van het programma zelf ervaren. Lekker eten, variatie, geen honger, geen dips meer na het eten, veel meer energie en een lagere bloeddruk heeft me doen besluiten om vanaf 1 januari 2019 mijn eigen PowerSlim Center te openen. Tevens heb ik zelf ondervonden dat PowerSlim en sporten prima samen gaan. PowerSlim stond zelfs mijn marathonvoorbereiding niet in de weg! En dat in combinatie met een onregelmatige baan. Mijn ervaring en kennis wil ik graag met je delen.  Ik hoop dat ik je met mijn coaching en begeleiding weer kan laten stralen. Dat je slanker en fitter wordt en met plezier weer in de spiegel kan kijken.

 Mindful Run, Mindful Walk

Na zelf kennis gemaakt te hebben met Mindful Run en Mindful Walk ben ik ervan overtuigd dat deze 5 -weekse cursus een verrijking voor je zal zijn. MEER ENERGIE en MINDER STRESS, wie wil dat niet! Genieten in de natuur zonder prestatiedruk. In combinatie met het PowerSlim programma sta ik veel bewuster in het leven. Genieten in het HIER en NU. Jezelf prioriteit geven!