ProvideCareMieke

 

Wat is PowerSlim en hoe werkt het programma?

PowerSlim is een afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen en te behouden. Het is prettig dat PowerSlim géén dieet is maar een levensstijl waarbij je niet minder maar anders leert eten.  Het is eiwitrijke voeding met een verlaagd gehalte koolhydraten.

De kwaliteit van PowerSlim producten.

Om ervoor te zorgen dat PowerSlim de allerhoogste kwaliteit van haar producten kan garanderen zijn alle PowerSlim producten uitgebalanceerd samengesteld met behulp van specifieke kennis van een team van levensmiddelentechnologen en diëtisten. 

De producten bevatten dankzij dit gespecialiseerde team de juiste eiwitten in de juiste hoeveelheden en verhouding. De samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. Er worden geen grondstoffen uit China gebruikt. De PowerSlim producten zijn verrijkt met extra mineralen die onmisbaar zijn tijdens het afslankproces. Verder zorgt de toevoeging van een voedingsvezel ervoor dat PowerSlim de allerhoogste kwaliteit producten kan garanderen. 

Verandering van levensstijl onder persoonlijke begeleiding.

De beslissing om af te vallen is voor velen een hele stap. Ieder heeft hier zijn of haar eigen redenen voor. Als je de stap neemt dan wil je ook dat het succesvol wordt. Het idee om geld uit te geven voor een tijdelijk resultaat is dan ook niet aantrekkelijk. Maar je hoeft het niet alleen te doen!

De persoonlijke begeleiding gedurende het PowerSlim programma is vanzelfsprekend. Je hebt altijd deskundig advies bij de hand. Je staat er niet alleen voor. Ik zal je adviseren en motiveren op de momenten dat het nodig is en ben je stok achter de deur.

Lekkere producten, grote betrokkenheid en kwaliteit!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat PowerSlim biedt. 

Behoud van spiermassa.

Door de grote hoeveelheid eiwit in de PowerSlim producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa.  In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding.

Drie fases in het programma met zes eetmomenten.

Iedere week heb je een consult bij mij en lopen we samen en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma door. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Een jaar lang begeleiding en een stok achter de deur!

Ik laat  je na jouw programma natuurlijk niet zomaar los. Ik blijf je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. De producten van PowerSlim Balance vormen een vervolg op het PowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.

Ik begeleid je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.  

Wil je meer weten over PowerSlim? Check de site  http://www.powerslim.nl